Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Οι ευθυνες των τραπεζιτων τζαι το αγχος των δικηγορων τους στην βουλη [τζαι οϊ μονο]

Τζαι ξαφνικα, ιντα ευγενεια τζαι ευαισθησια.. Ο Περδικης μιλα εναντια στον πανικο [σε σχεση με τις τραπεζες] ο Αβερωφ αθθυμαται οτι φταιουν τζαι τα συμβουλια των τραπεζων..καπως..Αμα εξαπολουνταν ομως το 2011 τα κυμματα επιθεσεων εναντια στους εργαζομενους στο Δημοσιο, αμα επροσπαθουσαν μερικοι να κατασκευασουν ενα κλιμα υστεριας για την οικονομια, οϊ μονο εν αθθυμουνταν οτι εν που τες τραπεζες που εξεκινησε η νεα κριση την περασμενη ανοιξη,
αλλα ηταν τζαι οι ιδιοι που εφωναζαν, τζαι εκατασκευαζαν πανικο τοτε...

Ας δουμε λοιπον μερικα δεδομενα που εμαθαμεν...
Συμφωνα με την εκτιμηση της ευρωπαικης επιτροπης τελικα η κυπριακη οικονομα περσι εισιεν, εστω τζαι χαμηλη, αναπτυξη, 0.5%..Την ανοιξη η αναπτυξη ηταν 1.5%..Αρα εισιεν δικαιο ο Σταυρακης οτι εφκηκαμεν που την κριση/υφεση...Τζαι τοτε οι οικοι αξιολογησης εμιλουσαν για τον κινδυνο των ελληνικων ομολογων που εγορασαν οι κυπριακες τραπεζες. Ομως οι δικηγοροι του κεφαλαιου τζαι των τραπεζων στην βουλη [τζαι στα ΜΜΕ], εμιλουσαν/εφωναζαν εναντια στο δημοσιο τζαι οϊ τες τραπεζες..
Υπενθυμιση: ειμαστεν μια χωρα οπου ο επικεφαλης της επιτροπης οικονομικων της βουλης εν τζαι δικηγορος μιας που τες 3 τραπεζες...
Τζαι φυσικα οι ερωτησεις γιατι εγορασαν ομολογα οι τραπεζες την εποχη που αλλοι εξηφορτωνουνταν τα εμεινε στον χωρο της λογοκρισιας..

Απο οτι γραφουν οι εφημεριδες ο Σταυρακης λαλει οτι ο διοικητης της κεντρικης αποθθαρυνε τες τραπεζες απο το να αγοραζουν κυπριακα ομολογα - αλλα επετρεπε, αν δεν ενθαρρυνε, τις αγορες ελληνικων ομολογων.
Εν να διερευνηθει το θεμα;
Γενικα: συμφωνα με τις καταγγελιες του συνδεσμου επενδυτων που δεν εχουν διαψευσθει, το 2010 ενω οι τραπεζες ειχαν πουλησει στις αρχες του 2010 τα ελληνικα ομολογα, υστερα εξαναγορασαν τα. Γιατι;
Καποιοι καμνουν κερδος με επιχειρησεις ρισκου περιμενωντας να τους γλυτωσει το δημοσιο;
Ποιος εν ο ρολος του διευθυντη της κεντρικης;
Για ποιον λογο πληρωνεται;
Οι τραπεζες ειχαν παρει φτηνο χρημα με μεσολαβηση της πολιτειας. Αντι να το δανεισουν στον τοπικο πληθυσμο, επενδυσαν το στο εξωτερικο, εχασαν, τζαι τωρα ζιουμεν μια κριση που εν αποτελεσμα τραγικα λανθασμενων κινησεων με στοχο το ιδιοτελες συμφερον.
Αν πουμε οτι εν θεμα των τραπεζων τζαι των μετοχων τους, οκ, αν εν μαννοι τζαι εν θελουν εξηγησεις δικαιωμα τους. Αλλα γιατι τοτε να παρεμβει η πολιτεια να τους σωσει;
Παρεμβαινει η πολιτεια για να σωσει τζηνο που εσιει χρεος στες τραπεζες να μεν χασει την υποθηκη του, αμα κοψει μεσα;
Γιατι λοιπον η προνομιακη μεταχειριση των τραπεζων τζαι των τραπεζιτων;
Αλλα ναι, ευκολυναμεν τους σαν δημοσιο να πιασουν τα λεφτα. Αρα οι τραπεζες εχουν τζαι κοινωνικη υποχρεωση.
Οϊ μονο γιατι τζηνες φταιουν, σαν οργανισμοι, σαν διοικητικα συμβουλια, σαν εποπτης της κεντρικης, για την σημερινη κριση.
Αλλα τζαι γιατι βασιζουνται στο Δημοσιο για να λειτουργησουν.

Τζηνο που χρειαζεται εν κινητοποηση διεκδικησης για να γινει ερευνα για τες επενδυσεις των ελληνικων ομολογων.
Να γινει ερευνα ποιος εισηγηθηκε, πως αποφασιστηκε, ιντα ρολο/θεση εκρατησε ο επικεφαλης της κεντρικης τραπεζας.
Τζαι γιατι.

Ιδιαιτερα για την κεντρικη υπαρχουν 3 ερωτηματα του Πασεχα, του συνδεσμου των επενδυτων, που τα αντιγραφω γιατι εν θεμα δημοσιου συμφεροντος το οποιο λογοκρινεται που την δημοσια σφαιρα.
Διεθετει η κεντρικη τραπεζα ελληνικα τζαι ιταλικα ομολογα;
Αν ναι τοτε:
1. Ποτε αποκτηθηκαν;
2. Βασει ποιας πολιτικης αγοραστηκαν;
3. Ποια ειναι η σημερινη τους αξια;
Αν οντως εγιναν αγορες το 2010, 2011, τουτο εν υποπτο παραλογης συμεπριφορας, η καποιας συνειδητης κινησης η οποια πρεπει να κατατεθει δημοσια. Η ζημια εγινεν τζαι ζιουμεν την με την νεα κριση. Να το ακουσουμε λοιπον το σκεπτικο, αν υπηρχε. Διοτι υπαρχουν ευθυνες.
Τζαι ενεν θεμα επιθεσης σε καποιους - εν θεμα κοινωνικης προστασιας για να μεν επανληφθει. 


Το οτι οι τραπεζες προσπαθουν να εβρουν κεφαλαια που την Ρωσια τζαι την Κινα, εν ευχαριστο γιατι αν τουλαχιστον εν θα ερτουν στο δημοσιο για να τες ξηλασπωσει, γλυτωνουμε ακομα ενα προβλημα απο την ανικανοτητα μερικων - η την συνειδητη προσπαθεια τους να οδηγησουν την κυπριακη οικονομια σε υφεση.
Διοτι μια υφεση θα εβοηθαν πολλαπλα πολιτικα αλλα τζαι οικονομικα οσους ετρεχαν τα σαλια τους για νεα επιθεση στο δημοσιο  με ονειρα ιδωιτικοποισεων, τζαι σοκ θεραπειων για τους εργαζομενους - πρωτα του δημοσιου τζαι τον αλλο μηνα του ιδιωτικου τομεα.
Μπορει.
Εν ηξερουμεν σε ποιον βαθμο μπορει να φτασει το πλασμα για τες μιζες.
Ας ελπισουμε οτι η φραση του Σταυρακη για "εθνικη προδοσια" την ανοιξη του 2011, ηταν μονο σχημα λογου.
Εν καλο να σκεφτεσαι οτι οι αθρωποι γυρον σου, ακομα τζαι οι πολιτκανητες εστω, εν μπορουν να φτασουν σε ετσι επιπεδο.
Εν να μαθουμε...
Γιατι θα μαθουμε κοπελλια - εστω τζαι αν χρειαστει να φτασιυμε μεχρι τες βρυξελλες για να αποκαλυφτει τι εγινε,
 τζαι γιατι
σε βαρος του δημοσιου που μερικους που καλυφκουνται που την βουλη τζαι οϊ μονο...
Η ιστορια λογοκρινεται μονο ευκαριακα που το θεαμα.
Το ιστορικο απωθημενο επιστρεφει


Ακουα τον Πλατυ, τον οικονομολογο, να μιλα υστερα που την ανακοινωση της συμφωνιας για τα ελληνικα ομολογα. Σε μιαν φαση, ειχα την αισθηση οτι του εφυεν, τζαι λαλει..
"Το πραγματικο βαθυ κρατος στην Κυπρο ειναι τραπεζιτικος τομεας. Ποιος τολμα να τα βαλει μαζι τους;..Ουτε οι πολιτικοι, ουτε τα ΜΜΕ..η δοκιμαστε να πατε δικαστηριο.."
Φοβερη κωδικοποιηση..
Ηρταν μου συνειρμικα μια σειρα ονοματων - τραπεζιτων, δικηγορων, βουλευτων... 


Υ.Γ. 1.
Η κατασκευη επιθεσης εναντια στην Αηκ εν διεξαγεται στο facebook..εν το πρωτοσελιδο θεμα στην Αληθεια τζαι τον φιλελευθερο για εφτομαδες τωρα..απλα η εκστρατεια ανοιξεν τζαι σελιδες στο ιντερνετ..:)
Φυσικα πρεπει να βοηθηθουν οσοι εχουν αναγκη. Αλλα η ξαφνικη ευαισθησια [μονο για την Αηκ παρακαλω] για τα προβληματα που δημιουργουν οι συνθηκες περικοπων τζαι παγοποιησεων που εγιναν με την πιεση των ιδιων ακριβως εφημεριδων, εν νακκον υποπτη. Αλλα το αποκορυφωμα ηταν τζαι οτι εθκιεβασα στον φιλελευθερο οτι ο στοχος,μερικων, λαλει ενι να "ανοιξει η αγορα".
Ιντα μεσα στο καλοτζαιρι εν εγυρευκαμεν του ιδιωτες που επιασαν αδεια για παραγωγη ηλεκτρισμου τζαι ηταν αφαντοι;
Δηλαδη εσιει κοσμο που πιστευκει οτι οι ιδιωτες εν να τους διουν πιο φτηνα ενεργεια;
Κοιτα να δεις..
Τουτοι εν εκαταλαβαν τιποτε, που το ζητημα των τραπεζων;

Μια αμαρτωλη υποψια το σαββατοκυριακο της Σηκωσης: στην αμερικη εφωναζαν για κατι ψιχουλα που ηταν να δωθουν στους φτωχους τζαι τες μεσαιες ταξεις σαν επιστροφη φορων, για να καλυφτει οτι η φοροαπαλλαγη εισιεν σαν στοχο την τεραστια επιστροφη χρηματων στο ιδιωτικο κεφαλαιο: επιανεν ο φτωχος 100 δολαρια, τζαι ο πλουσιος η η τραπεζα/επιχειρηση εκατομυρια - τα οποια αφαιρουνταν υστερα που υπηρεσιες που εκοφκουνταν που τες μεσαιες ταξεις τζαι τους φτωχους.
Μηπως δαμαι μερικοι φωναζουν για τους φτωχους για να ευκολυνουν αλλους;
Υπαρχει μια λυση: αφου χρειαζονται χρηματα για να επιχορηγηθουν παροχες σε ευαλωτες ομαδες, τοτε να ενεργοποιηθει τζηνη η διασταση της συμφωνιας του Δετζεβρη που ελαλεν να φορολογηθει ο πλουτος. Διαφορετικα που θα βρεθουν τα χρηματα αν δεν αλλαξει το πλαισιο των παγοποιησεων που μερικοι εθελαν με τοσο παθος πριν λλιους μηνες;
[εννοειται οτι κανενας εν τολμα να πει τζαι γιατι ακριβωνει το πετρελαιο: το ισραηλ, οι αμερικανοι τζαι το εμπαρκο στο ιραν..ατε να δουμε αν το γυρισει η γλωσσα των δημοσιογραφων..:)]


Υ.Γ. 2.
Η νεα αποπειρα αντισυνταγματικης κινησης που την βουλη:
1. Εν ενδιαφερον το οτι οσοι αναλωνουνταν σε επιθεσεις εναντια στους "υψηλοβαθμους χαραμοφαηες" της δημοσιας υπηρεσιας το περασμενο φθρινοπωρο, τωρα ξαφνικα ανακαλυψαν οτι η δημοσια υπηρεσια εν γεματη που αξιους τεχνοκρατες. Παντως ελπιζω, τζαι υστερα που οσα εγιναν μαλλον πρεπει να απαιτηθει ο τραπεζιτικος λοαρκασμος του κ.Κασινη να εν ανοικτος για δημοσιο ελεγχο - τζαι οσων αλλων συμμετεχουν στην διαδικασια.
Διοτι αν μεινει ετσι οπως εν το νομοσχεδιο, εν συνταγη υποπτη, που φκαινει που ενα σκηνικο που γεννα πολλαπλη καχυποψια.

2. Οταν η Πραξουλα Αντωνιαδου εδιαμαρτυρηθηκεν για το οτι το πορισμα της υπηρεσιας για τον Κασινη εδημοσιευτηκεν πριν να το δει η ιδια, ειχαμεν χαζα σχολια οτι εν δεχεται την αποφαση για ενα διαδικαστικο ζητημα. Να υπενθυμισω οτι ο πολυβιου επηεν σαν δικηγορος των εταιρειων [ακαταχνωτα] πετρελαιοειδων, εναντια στην πολιτεια που τους εισιεν επιβαλει προστιμο, τζαι εκερδισεν με ενα διαδικαστικο ζητημα: ο επικεφαλης της επιτροπης εν εισιεν καποια διππλωματα με βαση μια νεα νομοθεσια. Το θεμα εν εισιεν να καμει με το ζητημα αν εκαμαν μαφια οι ετειρειες η οϊ, ηταν διαδικαστικο. Τζαι ομως το δημοσιο εχασεν, ο πολυβης επιασεν τα ριαλια του. κλπ.
Οποτε το θεμα υπαρχει τζαι διευρυνεται μετα την αποφαση της βουλης: ποιοι ηταν στην επιτροπη που αξιολογησε τον Κασινη; Πως εδιερρευσεν η αποφαση; Υπηρχαν ατομα που εσυνεργαζουνταν με τον Κασινη η τα ΜΜΕ που τον υποστηριζαν γιατι εδιερρεε στοιχεια, μεσα στην επιτροπη - με δεδομενο οτι η διαρροη εγινε σε εφημεριδα που εκαμε σαφη εκστρατεια υπερ το Κασινη;

 Υπαρχουν ατομα που θα ευνοηθουν με την αποφαση της βουλης να καμει επιτροπη τεχνοκρατων;
Για το συνταγματικο θεμα:. Φαινεται, οντως, να παραβιαζεται την διακριση εξουσιων αφου αφαιρα την αρμοδια υπουργο που ενα θεμα του υπουργειου της, αλλα τζαι γιατι εν διασφαλιζει οτι ενα που τα κριτηρια επιλογης θα εν ζητηματα "εθνικης ασφαλειας" [που απο οτι εκαταλαβα υπαρχει στην νομοθεσια]. Ινταλως εν να αποφασισει μια επιτροπη τεχνοκρατων [ακομα τζαι "αμολυντων"] για θεματα εξωτερικης πολιτικης η της διασταυρωσης οικονομικων τζαι πολιτικων ζητηματων λ.χ.;
Ας πουμε οτι η τροπολογια του Νικολαϊδη ηταν μια ημιτελης κινηση, για να συμμετεχουν ουλλοι..Διοτι περα την εξοφθαλμη μικροπρεπεια απεναντι στην Π. Αντωνιαδου [ ο γουμας των αγοριων της βουλης], το θεμα εσιει τζαι ευρυτερες διαστασεις: αν μερικοι θελουν να θκιωξουν τους μεχρι τωρα συμμαχους της κυπριακης δημοκρατιας, τζαι της ε/κ κοινοτητας [ειτε για κολληματα, ειτε για μιζες , ειτε για..] εν καλα να συνηδητοποιησουν οτι χωρις συμμαχους ενεν μονο τα θαλασσια οικοπεδα στα βορειοδυτικα που εν εν μπλοκαριστουν, αλλα ισως τζαι μερικα νοτια.
Οποιος καμνει πασες συμμαχους στην Τουρκια, ανακαλυφκει την πραγματικοτητα οδυνηρα.

Ας ελπισουμε οτι η αισθηση του "κοινου" θα επικρατησει..

Διαφορετικα, οπως παντα τζαι η γεωγραφια τζαι η ιστορια, ερκουνται τζαι ζητουν τον λοαρκασμο στο τελος. 

Για την παραξενη θεση του γ. εισαγγελεα, να δουμε πως θα εξελιχτει το σκηνικο...

11 σχόλια:

zep είπε...

Πολλη βρωμια. Αλλα υπαρχει τζιαι ενα θετικο σε τουτα που γινουνται. Αποκαλυπτεπται τζιαι στα μαθκια του πιο τζιημισμενου/βλακα Κυπραιου η υποκρισια, η βρωμια τζιαι το κατεστημενο του τοπου.

Αν καηλισει τζιαι αλλαξει τον τροπο που συμπεριφερεται τζιαι ψηφιζει κατι εννα γινει. Αν μεινει οπως ενει εννα καταστραφουμε.

Η δεξια της Κυπρου ειναι το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ της Ελλαδας, φανταστειτε να μεν υπηρχε το ΑΚΕΛ τζιαι να αλωνιζαν τουτοι μονοι τους μεστην Κυπρο σε τι χαλι θα ημαστουν τωρα.

Disdaimona είπε...

καλές σκέψεις Λινέ τζαι σωστές οι αντιδράσεις του άρθρου.

κοπτονται για τους θεσμούς τζαι καταλύουν τους θεσμούς. εν τζαιρός να τους χτυπήσουμεν με τα όπλα τους. να βαλουμεν τζαι εμείς στο μικροσκόποιο τους θεσμούς τους τζαι τες δικαιοδοσίες τους. κανεί με την αμυντική στάση.

αν λαβουμεν υπόψιν τζαι πως η δεξιά δεν εσιει στοιχεία ενότητας τζαι αλληλεγγύης όταν κρίνονται οι ατομικές ευθύνες των στελεχών της,
θεωρώ πως η αντεπίθεση εν τζαι στρατηγικά σωστή. εν γίνεται να κρατούν τζαι τα ασπρα τζαι τα μαύρα πιόνια στο σκάκι.
τζαι τες θέσεις τζαι τους θεσμούς.
να πολεμηθούν με τα όπλα τους.

η αναγνωση της κίνησης των αμερικάνων υπερ των φτωχών, εν που τες στιγμές τες φοητσιάρικες...τελικά η εποχή απαιτεί πρωτιστως μιαν νοητική "περιφρούρηση", απώλεση του φλου ανθρωπισμού και των ωραίων λέξεων τζαι "σταλινικό" ξεγύμνωμα των εικόνων. σόρυ για το "σταλινικό" :)

η δεξιά εν ευάλωτη κατά την "δευτερη ανάγνωση"
τζαι όπως ειπε τζαι ο Αντόνιο, το να ενισχύσεις την συνοχή τζαι την ενοποίηση στην αναγνωση της εικόνας εν το καθαυτό "φιλοσοφικό" έργο του συγκερασμού της θεωρίας τζαι της πράξης.

νομίζω πως είσαι ενα υποδειγμα προς τουτη την ζώσα φιλοσοφία της πράξης.

οι αποστάσεις από τη δεξιά γίνουνται με καθοριστικό τζαι δυστυχώς τραγικό τρόπο μεγάλες.
εν τραβούν. τζαι η κοινωνική εκρηξη τζαι οι σύγχρονες απαιτήσεις εν εντελώς εκτός του πλαισιου της αντίληψης τους τζαι των ικανοτήτων τους.

το "οριακό κέρδος" έσιει τζαι "οριακή κοινωνική βλακεία".

ο κόσμος δεν εσιει άλλην ελπίδα εκτός που την αριστερά, όχι γιατί η αριστερά εν εξ ορισμού η καλή, αλλά γιατί νομίζω μόνον η αριστερά μπορεί πλέον να δημιουργήσει ένα κοινωνικό παράδειγμα μέσα που τα ερείπια του απερχόμενου κόσμου.

ματιλτα είπε...

Σε προσωπική κουβέντα που είχα σήμερα με αρχισυντάκτη εφημερίδας είπεν μου ότι η αγορά των ελληνικών ομολόγων εδημιούργαν προσωπικό οικονομικό κέρδος στους διάφορους διευθυντές & υποδιευθυντές των τραπεζών. Τούτον επιτυχάνετουν μέσω μιας διαδικασίας που κατέληγε σε bonus.

Η πηγή μου μιλά για ωφελήματα εκατομμυρίων έκαστος!!! Αξίζει να διερευνηθεί.

matilda είπε...

Ινταμπου καρτεράς άμα έχουν τους δικηγόρους τους μεςστην επιτροπή των οικονομικών της Βουλής.

Η παράσταση που ανακαλιούντε για το υστέρημα του φορολογούμενου είμαι σύουρη ότι will be skipped που το δίδυμο ποννα προωθούν να πκιερώσουμε εμείς τα γαμησιάρικά των τραπεζών.

Ανώνυμος είπε...

"SENIOR manager at the Central Bank Spyros Stavrinakis, we are informed by Simerini, has appealed to the Supreme Court against the Bank’s decision to impose the pay cuts of the broader public sector on its employees. He claims the pay cut, which would not make a dent in his monthly salary, was unlawful.

I do not know whether Stavrinakis would prove his case to the court. What he has proved is that he is a pretty cheap and greedy individual. As a senior manager, Stavrinakis earns €9,545 per month, has a company car and is entitled to a host of allowances. The pay cut, according to Simerini, would reduce this modern-day Scrooge’s salary by €246 a month.

I think we should mention that some 20 Central Bank employees have filed court appeals against the pay cuts. Of course they have been claiming that it is not about the money, but because the cuts constitute a violation of the independence of the Central Bank. Bullshit always triumphs in Kyproulla."

Cyprus Mail

Ανώνυμος είπε...

Greedy Wealth

People’s greed, bulimia, a gargantuan bunch of bankers
Russian oligarchs, pickpockets and dodgers
Nations’ and People’s traders
Death and corpses colonists
Capitalism columnists and apologists
Cooking series and chefs
Working only for themselves.
Generations’ traitors
Innocent children exterminators.
Tenants in debt
Down the drain –sewers
Miserable viewers
Miserable consumers
Buy hope and a few drops
Of sunshine dope

Ανώνυμος είπε...

Ο άπληστος Πλούτος
Απληστία των ανθρώπων
Βουλιμία και ακόρεστος συρφετός τραπεζιτών
Ολιγάρχες Ρώσων λωποδυτών- οι έμποροι των εθνών
Αποικιστές πτωμάτων
Σε εκπομπές μαγείρων
Εξολοθρευτές γενεών
Και αθώων παιδιών
Χρεωμένοι ενοικιαστές
Εξαθλιωμένοι τηλεθεατές
Αγοράζουν ελπίδα
Με το δράμι ηλιαχτίδα.

20 /1/ 2009

linopampakos είπε...

ενδιαφερον ανωνυμε..:)...

linopampakos είπε...

ατε αφου ηρτα τζαι εγω ποδα,
να καταγραψω 1-2 σημεια να μεν τα ξηχασουμε..

1. Συμφωνα με την ευρωπαικη επιτροπη, το ελλειμα της κυπρου περσι ηταν τελικα γυρω στο 6%..
εν σημαντικο για 2 λογους..γιατι η υστερια υστερα που το καλοτζαιρι, τζαι στα πλαισια των πιεσεων για περικοπες παγοποιησεις κλπ το φθινοπωρο, εδιογκωνε τους αριθμους για δημιουργηθει πανικος..
ελαλουσαν ψεματα τοτε

αλλα εν τζαι τεκμηριο μιας αθλιοτητας που εκαλυψαν οι εφημεριδες [τελικα μονο η "σημερινη" το εισιεν πρωτοσελιδο οταν ο σταυρακης εκαταγγειλε το ολο θεμα τοτε]..
οταν το 2010 ετελειωσεν με ελλειμα 5.3% ο αβερωφ, το poodle του ο νικολακης, τζαι ο ορφανιδης,εσυρναν σποντες οτι ηταν ενεν ενταξει τα στοιχεια..
Μικροπρεπειες..
για να καλυψουν το γεγονος οτι ο σταυρακης εισιεν δικαιο οταν ελαλεν [το φθινοπωρο του 2010] οτι το ελλειμα θα ηταν κατω που 6 -
ενω τζηνοι ελαλουσαν οτι θα εν πανω που 7..
sour losers..
τζαι φτηνοι τελικα..
οποτε η κατηγορια του σταυρακη οτι οι κατινιες τους ηταν "εθνικη προδοσια" ειχαν βαση;..
επουλουσαν πανικο τοτε, για να δημιουργησουν κριση, ενω η οικονομια εισιεν αναπτυξη..
υπαρχουν ευθυνες;
τελικα τζαι η ε.ε. αλλα τζαι το φετινο ελλειμα δειχνουν οτι, εισιεν δικαιο ο σταυρακης..
Για να δουμε μεχρι που μπορει να φτασουν μερικοι...

2. Εχτες η ευγενεια των παντων..ο αβερωφ να μιλα για ενοτητα..γεια σου ρε αβερωφακη..
εφορεν σε τζαι η τρυπα του βελονιου εχτες να εκλιπαρεις ενοτητα τζαι οϊ ο πανικο για τους παρεες σου στες τραπεζες..
αθθυμασαι ενα χρονο ολοκληρο τι μαλακιες ελαλες;
αλλα βεβαια τοτε ηταν τα συμφεροντα της κοινωνιας που επαιζουνταν οϊ των τραπεζων..τζαι εσενα βεβαια τι σε κοφτει η κοινωνια α;
καλα το poοdle εν εμφανιστηκε..εν τζαι δικηγορος ..της λαικης..
Ο Ορφανιδης για πρωτη φορα εδειξε νακκον σοβαροτητα υστερα που τοσες αθλιοτητες..επαραδεχτηκεν οτι υπαρχουν ευθυνες τζαι οτι πρεπει να αναζητηθουν αργοτερα..
θκιεβαζω τζαι το βιβλιο του σταυρακη..θα επανελθουμε λοιπον στον κ. αθανασιο..αργοτερα..

Οσο για τους ακελικους..η αχραντη/πραγματικη ευγενεια οντως - τζαι εν τζαι ειλικρινεις οι γερημοι..τζηνη η ηρωικη εθνικη ενοτητα που το 48..
ο α. κυπριανου, ειπεν οτι "ελαλουσαμεν το οτι εν προβλημα ο τραεπζιτικος τομεας..."
αλλα μετα, σε γνησια ακελικη/χριστιανικη φαση ειπεν να δουμε τωρα τι μπορουμεν να καμωμεν παρακατω, να αντιμετωπισουμε μαζι την κριση κλπ..
εν το λογικο τζαι το νουσιμο μπορει να πει καποιος..
που οι αλλοι ξηχανουν το ευκολα.. ..ενταξει..ισως να εξηγα τζαι γιατι αντεχουν οι ακελικοι σε τοσες υστεριες..
Αν ηταν ομως αλλο θεμα ηταν να δεις "ευγενεια" που τον αβερωφακη τζαι τον ορφανιδη..οπως περσι την ανοιξη..
τελος παντων..
να μεν ειμαι κατζιαρης..
τζαι οντως εν τζαι εσιει σημασια η μικροπρεπεια μερικων.. εν καλα να καταγραφεται ομως..

αλλα η κριση ενεν μονο των τραπεζων..
απλωθηκε στην κοινωνια...οποτε ενεν θεμα απλα να μεν πληρωσει η κοινωνια την κερδοσκοπια μερικων - οπως μας εδιαβεβαιωσεν ο υπουργος οικονομικων..
εν τζαι θεμα να μεν ξαναγινει..
οι τραπεζες τζαι οι χασικοι επροκαλεσαν/επαιξαν με το σκανδαλο του χρηματιστηριου..
ε μολις επερασαν 10 χρονια τζαι ετα ιδια τζαι σιηροτερα..

οποτε..οσοι πολιτικοι, οποιασδηποτε παραταξης, εν νακκον νουσιμοι, ας ασχοληθουν τζαι λλιον με την υπεραπσιση της κοινωνιας που τους γυπες του φτηνου κερδους τζαι των δικηγορικων γραφειων..
τζαι ωσπου ο δικηγορος της λαικης εν επικεφαλης της επιτροπης οικονομικων, η βουλη εν εκτελεθειμενη, ντε φακτο, για διαπλοκη..
εν ετσι που το ειπες κ. ομηρου;..
φθορα θεσμων με την διαπλοκη..εσιει πιο κραυγαλεο παραδειγμα διαπλοκης;..

Αλλα βεβαια το θεμα πκιον εν τζαι η αυτοοργανωση της κοινωνιας για να αμυνθει που ετσι περιπτωσεις τζαι διαπλοκες..
τζαι φυσικα που τα μμε, εν μπορει πκιον να περιμενει καποιος τιποτε ιδιαιτερο..

ματιλτα είπε...

Το κόστος ηλεκτρισμού / πετρελαίου για το σπίτι μου εν πολλά χαμηλό επειδή έσιει ψηλή θερμομόνωση.

Η Κύπρος εν πολλά πίσω σε τούτο το θέμα. Το τμήμα ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου & Βιομηχανίας τζαι το μετέπειτα ίδρυμα ενέργειας, απέτυχε παραγοδώς να προωθήσει αποτελεσματικά τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας τζαι την θερμομόνωση των κτιρίων. Προϊστάμενος του τμήματος που τον τζαιρό της ίδρυσης τους ο Κασίνης τζαι κατεπέκταση κύριος υπεύθυνος.

Επίσης εν εβοήθησε το χάλι του οικολογικού κινήματος με την έννοια κολλημένη στον εθνικισμό τους τζαι τες φαιδρές παρεμβάσεις για επιχορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης.

Ανώνυμος είπε...

Greetings! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to
resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
Many thanks!

Here is my web blog - new cellulite treatment