Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

περιμενωντας την ειρηνη της ηδονης

αντι για σχολιο τουτην την εφτομαδα, το μπλογκ συνυπογραφει την εκκληση...
ατε περκι λυθει να ησυχασωμεν...
για το "δικαιωμα ζωης χωρις κυπριακο προβλημα"

Παλλαϊκή παγκύπρια συγκέντρωση ειρήνης και χαράς

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΛΗΔΡΑΣ. ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η συγκέντρωση ειρήνης οργανώνετε από τους Κύπριους μπλόγκερς, τους Κύπριους κατόχους κινητού τηλεφώνου και τους Κύπριους χρήστες διαδικτυακού ταχυδρομείου.

Μέρα και ώρα: η ώρα λήξης της συνάντησης των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Βοήθα και συ. Βάλε αυτο το μύνημα στο μπλόγκ σου, στείλε ένα εσεμές στους φίλους σου, στείλε ένα ίμεϊλ στους γνωστούς σου. Μετάφρασε το αν μπορείς στα αγγλικά ή στα τουρκικά και διάδωσε το και στους υπόλοιπους Κυπρίους που δεν μιλούν ελληνικά. Πές το σε όσους συναντήσεις και δεν ξέρουν να μιλούν ψηφιακά.



Pancyprian meeting for peace

Lidra street opens. Go there to wellcome peace personally on Friday afternoon just after the end of the Cypriot leaders meeting.

Organised by Cypriot bloggers, Cypriot mobile phone owners and Cypriot internet and email users. Please difuse this message, translate it to Turkish, send an sms to your friends, poste it to your blog. Everybody be there on Friday, greek and turkish Cypriots.


acerasanthropophorum@blogspot.com

7 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Xa Xa!! Εφανταστηκατε την ζωή χωρίς κυπριακό πρόβλημα; Θα πάθουμεν ούλλοι την κατάθλιψην της λεχούσας μετά την γένναν.

Μάγος είπε...

kala theleis na peis oti en narteis re linopampake?

Ανώνυμος είπε...

απο λινοπαμπακο..
acera...
εν ηξερω ινταλως βιωνουν οι λεχουσες το σκηνικο..δαμαι τζαι η περιοδος εν δυσκολη φαση για την θυληκη πτερυγα, οϊ η γεννα..να ρωτησουμε την δρακουνα που εσιει προσφατη εμπειρια..παντως εγιω το κυπριακο θα το εταυτιζα με αλλες φασεις της παιδικοτητας..ειτε με την φαση που περπατουν οι μιτσιοι ειτε με την φαση που σταματουν να κατουρουν πανω τους την νυχτα..αμα εισαι ο γονιος που εμπλεκεται με τουτες τες φασεις, φτανει ενα σημειο [προς το τελος] που ταρασσουν τα νευρα σου..ο ροκολος μπορει να περπατησει αλλα παιζει το "παπα.." τζαι δωστου να κρατει το σιερι σου τζαι εσου να κινεισαι καρτερωντας την ωρα της "ωριμανσης"..καλα με το κοψιμο του να ψυπνας την νυχτα, ασε..ακομα ξυπνω που κεκτημενη ταχυτητα..
τελος παντων φιλε μου..γενικα νομιζω οτι εν τζαι θεμα ενηλικιωσης..η νοηματος..ξερεις.. οπως την φαση που ξυπνας τζαι εν εισαι πκιον στον στρατο..η σαν την φαση που φευκει κατι που σε ταλαιπωρει χωρις να σου δια νοημα πκιον...το τελος μιας σχεσης που παρατραβησε..το ξικολλημα που μια φαση βαρυλατικη..

κυριε μαγο μου...αφηνεις να διαρευσουν απορρητες πληροφοριες..τελος παντων..πρεπει τωρα να καταθεσω στο δικαστηριο της ιστοριας την αιτιολογηση της απουσιας του σωματος μου που σημαντικες στιγμες ..οφειλω να ομολογησω οτι [εκτος που την λυση] ειμαι τζαι υπερ της πολυπεριφερειακης ομοσπονδιας [οπως ας πουμε "αυτονομη περιοχη λεμεσου"]..αλλα για τουτον εν βιαζομαι...να λυθει το γερημον το κυπριακο - τζαι αν ηβρεξει θωρουμεν...οποτε η χωρα/λευκωσια ταλαιπωρει με..εκτος που ξοδευκω προλεταριακο χρονο τζηκατω εν τζαι το εμπα της καημενης της πολης..που την μιαν σημαιες πας στο βορειο βουνο..που την αλλη σημαιες στο νοτιο γ.σ.π..πολλες σημαιες που θυμιζουν "κατοχες" [αντι ας πουμε τουριστες η περαστικους] βορειως τζαι νοτιως γενικως..τζαι ετσι, αφορμη βοηθα, εν τζαι τζυλω ευκολα προς την χωρα για την ηδονη του πραματος πκιον...τωρα για τουτην την ηδονη; για τον οργασμο της λυσης εκλεισαμε πρωτο τραπεζι πιστα - ειπαμεν το τζηνο..για τουτον το επεισοδιο φκαινει μου ο ηχος του τραουθκιου [εν ηξερω γιατι]
"εθελα να μουν αερουδιν.."..
οποτε ελα να δεις...

gregoris είπε...

ate linopampake, i aftonomi periohi lemesou prepei tze mporei na simmetehei me kanena thkio vayonia/aftokinita. na kamei tze mian epafi me ti hora...mias tze psinete/zimonete tze epimorfotiki sineryasia

Aceras Anthropophorum είπε...

Φίλε συμπλογκκά,


Η Λήδρας σε λίγες μέρες ξιμπλοκκάρεται. Έλα να φωτογραφίσεις τζαι συ το οδόφραγμαν να το έχεις ενθύμιον πρίν να γραφτεί στες μάυρες σελίδες της ιστορίας της μοιρασμένης Κύπρου. Παρασκευή από τις 5 η ώρα, στο οδόφραγμα θα έρτουν τζαι άλλοι Κυπραίοι μπλόγκερς τζαι μη. Αν γινούμεν πολλοί ίσως μας ακούσουν τζαι οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων που θα τελειώνουν την πρώτην τους συνάντησην. Θα μπορέσουμεν να τους μυνήσουμεν ότι χαιρούμαστιν που το ανοίξαν τζαι θα το χαρούμεν τέλεια όταν θα φύγουν όλα τα οδοφράγματα τζαι η Κύπρος θα είναι μία χωρίς ξένους στρατούς τζαι δικούς. Η πράξη τους αποδεικνύει ότι άμαν θέλουμεν μπορούμεν. Μπορούμεν να ζήσουμε τζαι σε ειρήνη κάτω που έναν ουρανόν. Όπως εμπορέσαν να ποσπάσουν την Λήδρας που τον τοίχον της, τους καλούμεν να ποσπάσουν την Κύπρον όλην από την πράσινη γραμμή της. Εμείς θα είμαστιν δίπλα τους σε μιαν τέθκοιαν προσπάθιαν. Παρασκευή η ώρα 5 μήν ξεχάσεις.

Λινοπάμπατζε, όσον όμορφη τζαι να είναι η δομή, άμαν το περιεχόμενον είναι σκατά, πάλε σκατά μεινίσκουν. Αντίθετα, άμαν το περιεχόμενον εν αθθός, τζαι σε σκατά δομήν να το μπήξεις, πάλε θα μυρίζει. Απόδειξη, πολλοί καλοί αθρώποι επιβιώσαν ακόμα τζαι στες χειρότερες δικτατορίες. Συμπέρασμα: συμφωνώ μαζί σου, να το λύσουμεν το μαυρογέρημον τζαι μετά βάλλουμεν ομπρός για τες αυτόνομες περιοχές. Εγίνης τζαι σού σαν το Ακέλ ρέ. Που θέλει να λύσει πρώτα το κυπριακόν τζαι μετά να κάμει σοσιαλιστικόν μετασχηματισμόν της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

το αερουδιν ειπεν:
acera μου αγαπημενε, νομιζω αδικας με..αλλα..
συνεχιζω λοιπον την καταθεση μου στο δικαστηριο της ιστοριας συντροφοι [κατα συνεπεια πιανει τζαι τον γληορη η καταθεση]..
το αερουδιν καταθετει την ακολουθη παρουσια..
σημαια: ενας στυλλος χωρις ρουχο πανω..η σημαια της αφτονομης περιοχης λεμεσου κωδικοποιηται χωρις το ρουχο για σκοπους ξικολληματος..περιλαμβανει κυμματα αερα γυρον που τον στυλλον..
πλακατ: λυστε το το γερημον
ελευθερη διακινηση λεμεσου-βορειας λευκωσιας
αφτονομα λεμεσιανα βαγονια

Aceras Anthropophorum είπε...

Θα σε αδικούσα αν δεν σε επείραζα :)