Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

βρεττανικες τζαι ελληνικες σημαιες

εθωρουν την τηλεοπτικη εικονα αβεβαιος..αν αξιζεν να γελασει κανενας η να νευριασει...
"συγκρουσεις στις βασεις"...η αμφισβητηση των βασεων των εγγλεζων εσιει γλυκους αποηχους στην ψυσιη μου..ταυτοχρονα με τον ηχο ομως ηρτεν τζαι η εικονα...καποιοι τυποι με ελληνικες σημαιες εκουντουσαν τους μπατσους των βασεων..τζαι ενας τυπος εφακκαν με ενα ιστον πανω σε μια ασπιδα..εισιεν τζαι χαζιν οπως εφακκαν τζαι εβουραν αμεσως πισω...

τελικα ενας "υπευθυνος" ειπεν μας οτι εθελαν να δωσουν ψηφισμα/αιτημα [κατι τεθκιο] στους εγγλεζους, αλλα τζηνοι εν εδεχουνταν [τους ατακτους..]..τζαι επαραπονεθηκεν οτι οι εγγλεζοι εβαλαν ε/κ μπατσους να παιζουν "κουντω σε - κουντας με" με τους τυπους με τες ελληνικες σημαιες...

οποτε...οι μεν αστυνομικοι των βασεων υπερασπιζουνται τες βασεις γιατι εν η δουλεια τους..τζαι οι αλλοι με τες ελληνικες σημαιες αγωνιζουνται να φυουν τα καταλοιπα της βρετανικης αποικιοκρατιας κρατωντας τα συμβολα της ελληνικης αποικιοκρατιας...διοτι προφανως αμα κρατεις μιαν σημαια με την κυπρο καπου μεσα στο γαλανολευκο πανι/συμβολο του ελληνικου κρατους, λαλεις οτι αν ηταν βαση του ελληνικου στρατου το ακρωτηρι εν θα σε επειραζεν [ η τζαι σιηροτερα,αν εισαι στρατοκαβλος, μπορει τζαι να το θελεις] ...οι αλλοι πκιερωνουνται ενω τουτοι κουβαλουν την υποταγη/δουλοπρεπεια βαθκια στον εγκεφαλο [τζαι οϊ μονο]...

οποτε η ειδηση θα μπορουσεν να ηταν...
"οι υπερασπιστες του βρετανικου τζαι του ελληνικου κρατους συγκρουονται στο ακρωτηρι..."

ειμαστεν εξω στην λεμεσο εχτες τζαι σε μιαν φαση λαλει μου ενας φιλος μου "μα ιντα που γυρευκει ελληνικη σημαια..."
...καποιος εκρατεν μια σε ενα αυτοκινητο [μπορει να επηενεν τζαι ακρωτηρι που ξερεις]..
την νυχτα την ωρα που ηταν να φυοωμεν, καπου μεσα στην θολουρα του κρασιου, σαν να το ειδα να μου δειχνει μια ταπελλα οπου καποιος εσβησε την λεξη "ελλαδα"...
εχαμογελασα τζαι εσκεφτηκα "συμπτωμα ενηλικιωσης αραγες σου;"

3 σχόλια:

Χάρος είπε...

Έτσι ένι πελλέ οπως τα λαλείς. Εν το γενικό μας πρόβλημα η κρίση ταυτότητας, που οι παραπάνω νιώθουν καλαμαράες, κάποιοι αλλοι εγγλέζοι τζαι ούλλοι ευρωπαίοι.

Πιστέυκω πρέπει να κατεβούμε στο προεδρικό με συνθήματα όπως "Δεν ξεχνώ την Αγιάνναπα" τζαι "Κύπρος - Ουγκάντα Ενωσις".

Ανώνυμος είπε...

νομιζω εν νακκον σκληρο για τους εθνικοφρονες μας [ουλλων των αποχρωσεων] να ταυτισουμε την "μητερα" που τοσο ποθουν [η την μητρα στην οποια τοσο μοχθουν να επιστρεψουν] με την ουγκαντα...θωρεις εν τζαι νακκον [λαλουμεν τωρα] ρατσιστες οι εθνικοφρονες μας..η ουγανδα εν να τους καμεις να φκαλουν σπυρκα στην [κατα φαντασιωση βεβαια] ασπρουλικη επιδερμιδα τους..
οποτε απο οικτο τζαι ελεος λαλω να μεινουμε με την αγιαναππα..αν δεν πιασουν το χιουμορ, μπορει να παιξει κατι στην ερωτικη τους φαντασιωση..για να ξικολλησουν που τες μαμμες..

Joshoua είπε...

Οι ανθρώποι εν ηλίθιοι απλά.
Μπορούν κάλλιστα να φκαίνουν στους δρόμους τζιαι να δέρνουνται με τους μπάτσους των βάσεων για ένα καθεστώς που εμείς οι ίδιοι υπογράψαμε τζιαι εγκρίναμε με τις συνθήκες του 60.
Εν τοσο αδαείς που νομίζουν ότι κάμνουν τζιαι στάση με τούντην συμπεριφορά τζιαι ότι πράγματι μπορούν να αλλάξουν κάτι.
Εκάτσαν μια νύχτα είδαν τους 300 τζιαι αλλο κανένα θκίο έργα που τον τζιαιρό της χούντας τζιαι εφκήκαν στους δρόμους να το παίξουν επαναστάτες (της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά).
Εν είδα κανένα να διαδηλώνει επειδή οι μπάτσοι ταπανιάζουν όποιον τους καυλώσει επειδή μοίαζει με βιαστή. Όυτε είδα κανένα να διαδηλώνει επειδή κλέφκουν μας μπροστά στα μάθκια μας.
Ασσιχτήρ ενευρίασα πρωί ξημέρωμα πάλε..