Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Η δασκαλα με το χορτο

ακουσα το εψες στο ρικ τζαι σημερα ηταν στες εφημεριδες...
εσυλλαβαν μιαν "δασκαλα 30 ετων" με "ξηρη φυτικη υλη" [ αρεσκουν μου οι ξενες γλωσσες..εν οπως τα μετεωρολογικα δελτια]... απο οτι εκαταλαβα εστησαν καρτερι οι αστυνομικοι γιατι ακουσαν οτι ηταν να γινει rave party [στα κακκαφα εν το μεταξυ..κατω δρυς-βαβλα]...τζαι εκοψαν την τυπισσα...με κατι αλλους..αλλα για τζηνους γραφει μονον ηλικια..ενω στην "δασκαλα" εξυπνησε ο κρυφος χαφιες που κρυφκουν μεσα τους τζηνοι που φκαλουν τζαι ανακυκλωνουν τα "νεα"... το ρατσιστικο καδραρισμα..δασκαλα.. «κινδυνευκουν τα κοπελλουθκια μας»..
διοτι ατε οι μπατσοι να καμνουν χαρα οτι κατι εκαμαν..αλλα να εν πρωτη ειδηση;


που την αλλην, σκεφτου δηλαδη..επηαν τα πλασματα στα βουνα να φτιαχτουν...τζαι οι αλλοι εβουρουσαν ποπισω τους..εστηναν καρτερι..για να τους πιασουν με λλιον χορτο..χαρα στο καγρι του νομου σιορ…
δυστυχως χωρκανοι ο αγωνας για λογικη αντιμετωπιση των "ουσιων" [ατε να το πουμε ετσι] εν μακρυς...τζαι φοουμαι οτι εν να παρει τον μαλακισμενο δρομο που επηρεν η διαδικασια καταργησης του νομου για την ομοφιλοφιλια πριν..αντι να φκουν τζαι να πουν: ετσι γουσταρουμε να γαμιουμαστεν σιορ... εκατσαν στα αυκα τους [εκτος που 2-3] τζαι αφηκαν τον καημενο τον μοδινο [γερον αθρωπο] να βουρα να αποδειξει οτι εν αηπιν..οτι ετσι ενι, εν οι ορμονες, ιντα που εν να καμει;..
η χαμενη μαγκια..
αθθυμουμαι ακομα την τελευταια φορα που μου ειπεν ενας φιλος μου [ετεροφιλος παλε] να υπογραψουμεν κειμενο για την ομοφιλοφιλια..εφορησα τα..να βουρουμεν οι ετεροφιλοι...εν μου ξαναειπεν που τα τοτε..
αλλαξεν τζαι ο νομος..για να προσαρμοστουμε με το "ευρωπαικο κεκτημενο" [ειπαμεν ..οι ξενες γλωσες]..

αλλα η φαση εν η ιδια..ινταλως να διεκδικησεις το δικαιωμα στην ηδονη σαν δικαιωμα εστω στην διαφορετικοτητα αντι στο αηπιν, στην λυπηση, στον οικτο...
ατε τζαι τωρα με το χορτο...στο τελος εν να παει με το στυλ οτι εν κριμα οι χρηστες..
που ενι, αμα σκεφτεις ινταλως του χτερνουν οικονομικα οι εμποροι τζαι ποσος κοσμος πεθανισκει που την αρρωσκια, την ηρωινη [συγκριτικα εν οντως πολλοι]...διοτι αμα εσιεις τον κοσμο στην βλακεια οτι ουλλα εν τα ιδια, καμνει ενα τσιγαρο χορτο η χασις..λαλει σου εν cool..υστερα εξαφανιζουνται τα «μαλακα/soft» που την αγορα [διοτι το να εν παρανομες οι ουσιες εν πολλα βολικο για τζηνους που εχουν τον μονοπωλιο της διανομης, εν ενι;]..τζαι ατε υστερα να ξικολησεις τον κολλημενο..

εγιω ειμαι με την δασκαλουν τζαι το "δικαιωμα στην ηδονη τζαι την γνωση" …σαν ρητορικη της νομιμοποιησης...το δικαιωμα να ξερει καποιος ινταλως φτιαχνεται…τζαι γιατι..για να θκιαλεει…διοτι τωρα εχουμεν κυρηγματα [πιστεψε μας εν κακο, μεν φαεις το μηλο τζαι εν σε φαει ο κουφος], ενοχες, τζαι αγρια [“παρανομη»] "ελευθερη αγορα" χωρις ρυθμιση..τζαι οπως παντα ο μυθος της "αγορας" [νομιμης η παρανομης] αφηνει πτωματα τζαι βλακεια στους δρομους...

ο καθενας να δικαιουται την γλαστρα του τζαι το φυτουιν του…

τζαι να κυκλοφορουν δωρεαν τζαι «οδηγιες χρησης»…τζαι ξικολληματος...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε πάνω η φούντα κάτω η χούντα.

Ουγκώ ο Κύπριος

Joshoua είπε...

Πάλε καλά που εν "εξαρθρώσαν κύκλωμα εμπόρων του λευκού θανάτου" πάλε,όπως κάμνουν κάθε φορά που πίαννουν κανένα μιτσή με 1-2 τσιαρούθκια πάνω του.

Νευρικoς είπε...

Aυτή είναι η ευρωπαϊκή μας Κύπρος εν έτη 2008!
Να πεις ήταν βαποράκι η κοπέλα και επροώθαν το στα μωρά να πω στ' ανάθεμα, παίξε τε πρώτο θέμα για ένα μήνα, αλλά οϊ τζαι έτσι!
Και στην τελική, έτσι όπως εν τα μωρά σήμερα πώς να μεν κάμνουν "πράμα" οι εκπαιδευτικοί!;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά σε θκιάβασα! Ενθουσιάστηκα! Εν πολλά ωραίο να αισθάνεσαι ότι γυρώ σου ζουν ανθρώποι που κόφκει ο νούς τους!